WELCOME TO WOODMART

FEATURED PRODUCTS

Nec sem consequat mi gravida augue augue suspendisse condimentum condimentum vestibulum augue mi gravida ugue.

ADEZIV PLACARI CERAMICE EXT. ADEPLAST AF-E 25KG

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA FISA TEHNICA Mortar adeziv, C1 T conform SR EN 12004+A1 / 2012. Adeziv pentru placare ceramică (gresie și faianță), cu absorbție, la interior și exterior, în strat subțire, pe suporturi minerale cu absorbție, tencuială ciment și var ciment, BCA, beton, șape pe bază de ciment și altele asemenea, în spații umede sau uscate, cu expunere le îngheț/dezgheț, temperaturi între -20°C și + 80°C. În funcție de absorbția suportului acesta se amorsează sau umezește adecvat. Produsul nu se aplică pe suporturi din lemn, plastic, metal, etc.

ADEZIV POLISTIREN CT14 BAUCEM 25KG

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA DECLARATIE PERFORMANTA BAUCEM CT 14 – Adeziv pentru EPS Adeziv pentru lipire și armare Polistiren Expandat Alb Produsul beneficiază de varianta aditivată de iarnă care permite aplicarea acestora la temperaturi între 0 și 5 grade C Adeziv sub formă de pulbere gri, pe bază de ciment, cu adaosuri minerale și agregate. Cu aderență mare Ia suport și Ia plăcile de polistiren expandat alb. Domenii de utilizare: Se utilizează pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat alb. Se aplică pe toate suprafețele convenționale, de beton, beton ușor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi și direct pe orice tip de zidărie. Este recomandat pentru izolarea termică a clădirilor nou construite și a celor vechi, ce urmează să fie reabilitate termic.

ADEZIV POLISTIREN CT15 BAUCEM 25KG

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA Adeziv pentru EPS alb si grafitat Adeziv pentru Polistiren expandat si grafitat, armat cu fibre, lipire și spăcluire Produsul beneficiază de varianta aditivată de iarnă care permite aplicarea acestora la temperaturi între 0 și 5 grade C Adeziv sub formă de pulbere gri, pe bază de ciment, cu adaosuri minerale, fibră celulozică și rășini sintetice. Cu aderență mare Ia suport și Ia plăcile de polistiren expandat alb și grafitat.

BAIT KOBER 2.5L

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA Lacul de protectie extra este fabricat de Kober pe baza de rasini alchidice si biocizi. Se aplica in 2-3 straturi, iar timpul total de uscare este de 72 de ore. Al doilea strat se aplica la 24 de ore distanta de primul. Aplicarea se face prin pensulare sau pulverizare cu aer. Se poate utiliza la interior si la exterior pe suprafete din lemn. Are capacitate de acoperire de 13-15 mp / L / strat. • Se dilueaza cu maximum 5% diluant universal sau de la producator • Are culoare maro, nuanta de stejar inchis • Are finisaj lucios

BAUMIT ADEZIV PIATRA ALB BAUMACOL BIANCO 25KG

FISA TEHNICA SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA Adeziv alb Lucrabilitate bună Uşor de aplicat În vasul de amestecare curat, se malaxează cu mixerul la turaţie redusă, cca 3 minute, până se obţine un amestec omogen, fără aglomerări. Apă de amestecare: cca 7,5 litri de apă la 1 sac de 25 kg de adeziv Baumacol Bianco. Pentru malaxare se va utiliza un mixer cu max 500 rpm. După amestecare lăsaţi produsul pentru un timp de maturare 5 min, după care se reamestecă pentru a obţine un mortar cu o lucrabilitate bună şi proprietăţi tixotropice ridicate. Baumit Baumacol Bianco Variante produs Ambalaj 25 kg Sac Paletizare 1350

BCA SOCERAM 650 X 240 X 100

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA Dimensiuni:Lungime (mm)- 650 Inaltime (mm)- 240 Grosime (mm)- 100. Suprafața obținută (mp) dintr-un mc de BCA: 10.00 Ambalare buc./palet: 110 BUC * 100 MM + 20 * 200 MM BCA Soceram este un material de constructie usor, simplu de prelucrat, natural, anorganic si ecologic. Este obtinut din nisip, ciment, var, apa si un agent de expandare prin tratament termic la temperatura si presiune.

BCA SOCERAM 650 X 240 X 150

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA Dimensiuni:Lungime (mm)- 650 Inaltime (mm)- 240 Grosime (mm)- 150 Suprafața obținută (mp) dintr-un mc de BCA: 6.67 Ambalare buc./palet: 100 BUC * 150 MM BCA Soceram este un material de constructie usor, simplu de prelucrat, natural, anorganic si ecologic. Este obtinut din nisip, ciment, var, apa si un agent de expandare prin tratament termic la temperatura si presiune.

BCA SOCERAM 650 X 240 X 200

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA Dimensiuni:Lungime (mm)- 650 Inaltime (mm)- 240 Grosime (mm)- 200 Suprafața obținută (mp) dintr-un mc de BCA: 5.00 Ambalare buc./palet: 70 BUC * 200 MM + 10 BUC * 100 MM BCA Soceram este un material de constructie usor, simplu de prelucrat, natural, anorganic si ecologic. Este obtinut din nisip, ciment, var, apa si un agent de expandare prin tratament termic la temperatura si presiune.
WELCOME TO WOODMART

OUR CATEGORIES

Nec sem consequat mi gravida augue augue suspendisse condimentum condimentum vestibulum augue mi gravida ugue.
WELCOME TO WOODMART

OUR BESTSELLERS

Nec sem consequat mi gravida augue augue suspendisse condimentum condimentum vestibulum augue mi gravida ugue.

CUSTOMERS REVIEWS

WELCOME TO WOODMART

OUR LATEST NEWS

Nec sem consequat mi gravida augue augue suspendisse condimentum condimentum vestibulum augue mi gravida ugue.